Baksan Keşke: HALA iş yerlerini su basıyor - Eskişehir Haber

Eskişehir Güncel

Baksan Keşke: HALA iş yerlerini su basıyor

Baksan Keşke: HALA iş yerlerini su basıyor
Yayınlama: 18 Ocak 2021 Pazartesi
A+
A-

Eskişehirin uzun yıllardır alt yapı hizmeti alamayan bazı bölgeleri geçen sürede içinde bu hizmetten yararlandırılmadı. Oysa her yağmur sonrası yaşanan görüntüler için benzer tepkiler ve yardım beklentilerini anlatan açıklamalar ve görüntüler hep paylaşılıyor.

Bu bölgelerden birisi de sık sık gündeme gelen ancak hala hizmet alamayan, alt yapısı bir türlü yapılmayan baksan. Eskişehirdenhaberler.com internet sayfası alanda yaşanan son görüntüleri çarpıcı bir başlıkla okurlarıyla paylaştı.

Kar yağdı diye sevinsinler mi, iş yerlerini su basıyor diye üzülsünler mi?

AK Parti Odunpazarı/Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Murat Özcan, BAKSAN Sanayi Sitesinde yıllardan beri yaşanan dramı bir kez daha gözler önüne serdi.

Aynı zamanda şehirde tanınan bir iş insanı olan ve BAKSAN'da iş yerleri bulunan Murat Özcan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sanayi sitesinde yaşanan dramı hem sözlerle hem de görselle gözler önüne serdi.

Murat Özcan'ın paylaşımı şöyle:

"An itibariyle Baksan ve Çukurhisar Eskişehir.Kuraklıktan dolayı kar yağdı diye sevinelim mi, işyerlerimizi su basıyor diye üzülelim mi.Yıl olmuş 2021 şehrin merkezinde alt yapı ve kanalizasyon yok.Dile getirmekten biz yorulduk,ne yapmamız gerekiyor?"

eskisehirdenhaberler.com

 

 

 

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024