İl Müftülüğünde Veda Programı - Eskişehir Haber

Eskişehir Güncel

İl Müftülüğünde Veda Programı

İl Müftülüğünde Veda Programı
Yayınlama: 18 Ocak 2021 Pazartesi
A+
A-

İl Müftü Yardımcısı İbrahim Çayır’ın emekli olması ve Bilecik Pazaryeri’ne tayin olan İnönü İlçe Müftüsü Şenol Şahin’e veda programı düzenlendi.

Programa İl Müftüsü Bekir Gerek İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri ve daire personeli katıldı.

İl Müftüsü Bekir Gerek konuşmalarında; ‘Bugün çok değerli bir arkadaşımızı yaş haddinden dolayı emekliliğe uğurluyoruz. Bir arkadaşımızı da daha büyük bir ilçeye uğurluyoruz. Memur olmanın gereği olarak görev yeri değişikliği olsa da gönül bağımız her daim devam edecektir. Arkadaşlarımız mesai mefhumu gözetmeden ve hizmet etmekten kaçınmadan güzel hizmetlerde bulunarak bu kubbede hoş bir seda bıraktılar bundan sonraki hayatlarında üstün başarılar diliyorum, hizmet ve katkılarından dolayı hem şahsım hem teşkilatım adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum, her daim sohbetimiz, muhabbetimiz, dostluğumuz daim olsun haklarımız size helal olsun diyor ve bu anlamlı programda bizleri yalnız bırakmayan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum’ dedi.

İl Müftü Yardımcısı İbrahim Çayır ise; ‘birlikte çok güzel hizmetlerde bulunduk,çok iyi arkadaşlıklar edindik çok güzel bir aileydik herkese çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız hepiniz Allah’a emanet olun haklarınızı helal edin’ şeklinde konuştu.
İnönü İlçe Müftüsü Şenol Şahin; ‘abi kardeş hukuku içerisinde güzel hizmetler yapma gayreti içerisinde olduk İnönü ilçesinde yaptığımız her hizmette İl Müftülüğümüzün desteğini gördük. Destek ve katkılarından dolayı il müftümüze ve tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin’ sözleriyle helallik istedi.

Konuşmaların ardından günün anısına İl Müftü Yardımcısı İbrahim Çayır ve İnönü İlçe Müftüsü Şenol Şahin’e teşekkür belgesi ile hediye takdimi yapıldı. Program çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024